• slider-tina-3

  • slider-tina-2

Upptiningsskåpet Tina

För att uppnå bästa möjliga resultat i ett kök är det viktigt att ta två saker i beaktande: varsamhet och förstklassiga råvaror. Färska råvaror har alltid ansetts som det enda alternativet när man eftersträvar perfekt resultat, men tack vare nya infrysnings-tekniker anses även frysta produkter hålla en hög klass.

Upptiningsprocessen i Tinaskåp gör det möjligt att vid upptining bevara färskheten i råvarorna tack vare den unika kombinationen av högt luftflöde, lågtemperaturånga och en yttermometer som styr själva processen.

offertforfragan-tina

tina-1200-steeltech
Upptiningsskåpet Tina
iPinium Tina 1200 R
Storlek: 945 x 685 x 1670 (L x D x H)
Referensnr: S500501101

tina-180-steeltech
Upptiningsskåpet Tina
iPinium Tina 180
Storlek: 830 x 795 x 1060 (L x D x H)
Referensnr: S500600001

 

”Resultaten av det vi tinat i skåpet är så bra att råvaran som jag ser det är omöjlig att skilja på från färskt, ett stort plus på slutprodukten! Vi kan rekommendera denna produkt för upptining av stora mängder mat för en bättre kvalitét.”

Innan vi köpte tinaskåpet så tinade vi ALLT i vagnar på lagret, det är ej så optimalt samt så blir inte kvalitén bra. Dessutom är det INTE är ekonomiskt rätt… Idag så tinar o grillar vi fläskfilé, karré, kotlett, hel kyckling, kycklingklubba, kycklingfilé, spareribs, kamben, tjocka revben, ALLT i Tina. vi har INTE räknat på vad vi sparat på tinaskåpet men resultatet på den frysta produkten när vi tinat den i Tina är oslagbar, tex när vi förut tinade kycklingfilén så låg den och badade i sin egen vätska men nu när vi har tinat den i Tinaskåpet kan man inte avgöra om den har varit fryst eller är en färsk. Ett annat stort plus är att man kan planera veckan mycket bättre och att man tar fram vad man behöver till nästa dag för upptining, och om något tar slut på så kan man inom 3-4 timmar tina även större produkter.

Tomas Jansson, butikschef
Hemköp Torpahallen i Vänersborg

Berätta gärna om iPinium!