iPinium tog hem Serbotels speciella jurypris innefattande följande kvaliteter: Näringslära, innovation och hållbar utveckling.

serbotel-logoSerbotel-mässan arrangeras vartannat år och vänder sig till alla som på olika sätt är verksamma inom restaurang-, bageri- och livsmedelsnäring. Mässan lockar  omkring 30 000 besökare och drygt 400 utställare som visar upp det senaste av produkter och utveckling.

Höjdpunkten på Serbotel är utdelningen av priser till bästa uppfinningar och nyheter. I år tog iPinium hem priset innefattande alla tre klasserna:

  • Le prix Serbotel de l’innovation, vilket är ett pris till den uppfinning som ger mest ökat värde för konsumenten, distributören samt till professionella inom restaurangbranschen och inom köttindustrin.
  • Le prix Serbotel du developpement durable, vilket är ett pris för hållbar utveckling. iPinium fick priset för bästa uppfinning vad gäller miljöhänsyn samt socialt och samhälleligt tänk.
  • Le prix Serbotel de la nutrition, som är ett pris som belönar en nyhet som främjar hälsa och välbefinnande samt har goda näringsegenskaper.

–  Det är fantastiskt roligt att vi uppmärksammas på det här sättet och väldigt oväntat och unikt att vi tog priset innefattande samtliga tre klasser. Det har aldrig hänt tidigare i mässans historia. Men det allra roligaste är att vi vann över tunga motståndare som Turbochef och andra aktörer. Det är ju företag som omsätter miljontals dollar om året. Dessutom är ju mässan vartannat år, vilket innebär att vi har titlarna i två år, säger iPiniums VD Stephan Forsström.

Filmer

serbotel-price serbotel-fair

Bilder

IMG_1845 IMG_1829 IMG_1817
Berätta gärna om iPinium!